Thursday, August 2, 2007

Slut med 23ting

Det var så sidste øvelse i web 2.0. Det har været en spændende og god måde at lære noget nyt og nyttigt på. Nogle af tingene vil jeg bruge personligt, mens det for andres vedkommende er ligesom med de mange bøger på et bibliotek: det er godt at vide, at de er der, hvis man en dag skulle få burg for dem.

Og dette gælder jo ikke mindst i en profession som vores, hvor man dagligt skal vejlede brugere i brug af bl.a. internet.

Personligt har jeg taget bloggen, flickr, youtube, librarything til mig. Er til gengæld noget skeptisk, år det drejer sig om SecondLife. Det kunne godt ligne en døgnflue.

Alt i alt har 23ting været et rigtigt godt kursusforløb. Så tak for det og for nu.

2 comments:

Bente Jensen said...

Selv tak og til lykke med at du er igennem. Ligesom bøger på et bibliotek........ Det var lige det der var meningen med projektet, ta' det du kan bruge og vær klar over at resten eksistere :-)
Tak fordi du har gidet lege med os

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.